Cheque voor Leergeld Randmeren

Leergeld Randmeren heeft uit handen van Mike Kastrop, die met zijn bedrijf Classic Mike winnaar werd van de ondernemersverkiezing 2022, een cheque van 500 euro ontvangen. De stichting  Leergeld Randmeren ondersteunt kinderen financieel, zodat zij kunnen meedoen aan school-, sport en cultuuractiviteiten ook daar waar het algemene welzijn van het kind in het geding is.

De cheque, beschikbaar gesteld door Zeewolde Zakelijk van de gemeente Zeewolde, werd door Mike Kastrop tijdens een werkbezoek overhandigd aan bestuurslid Els van den Noort en intermediair Marian van Velzen.  

Kansen bieden aan jongeren

Winnaars van de ondernemersverkiezing van de Bedrijfskring Zeewolde ontvangen een cheque van Zeewolde Zakelijk/gemeente Zeewolde die aan een goed doel geschonken mag worden. De keuze van Mike Kastrop is vooral ingegeven door de overtuiging van Mike dat je kansen moet bieden aan talentvolle jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben. Classic Mike, dat eerder dit jaar werd onderscheiden met de Flevopenning Toponderneming en door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) werd aangewezen als beste praktijkopleider van Nederland, richt zich op de restauratie van klassieke auto’s. Zijn aanpak en oog voor detail heeft Mike en zijn team al menig internationale prestigieuze onderscheiding opgeleverd. Mike heeft vooral ook een passie voor inclusief werkgeverschap. Boven winst maken, is zijn doel om continuïteit te realiseren door met kansrijke jongeren te werken. Hij biedt hun een werkplek in zijn werkplaats waar zij hun mogelijkheden en talenten kunnen ontdekken, verder ontwikkelen en inzetten. De jongeren krijgen hier de kans om met plezier aan mooie projecten te werken en gelijktijdig – onder het oog van de meester - de fijne kneepjes van het restaureren, reviseren en herstellen te leren. Deze innovatieve, sociale aanpak heeft Mike de hoogste trede opgeleverd de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).